TRAMVAYLAR VE OTOBÜSLERE EL DEZENFEKTANLARI TAKILIYOR

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında toplu taşıma araçlarında birçok önlem alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, son olarak her gün binlerce kişinin kullandığı araçlara el dezenfektanları takmaya başladı.

TRAMVAYLAR VE OTOBÜSLERE  EL DEZENFEKTANLARI TAKILIYOR
24 Mart 2020 Salı 13:58

Tramvaylar ve otobüslerde rutin temizliklerin yanı sıra düzenli olarak dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, her gün binlerce yolcunun kullandığı araçlara vatandaşların kişisel el hijyenlerini sağlayabilmeleri için dezenfektanlar yerleştiriyor. Tüm otobüsler ve tramvaylarda el dezenfektanlarının bulunacağını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşları dezenfektanları bilinçli şekilde kullanmaları konusunda uyardı.

El dezenfektanlarının bu süreçte büyük önem taşıdığını ifade eden vatandaşlar ise büyük bir duyarlılık ile tüm araçlarda bu uygulamayı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.