TRAMVAY HEMZEMİNLERİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı'nı kararlılıkla uygulayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda 3 hafta önce tramvay hemzemin geçitlerinde başlayan sıcak asfalt çalışmaları 4 farklı noktada daha gerçekleştirilerek tamamlandı. Ekipler ayrıca ihtiyaç duyulan cadde ve bulvarlarda da asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

TRAMVAY HEMZEMİNLERİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
19 Mayıs 2020 Salı 14:29

Krizi fırsata çevirerek planlanan çalışmaları daha hızlı gerçekleştirmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 3 hafta önce başladığı tramvay hemzemin geçitleri ve kavşaklardaki sıcak asfalt çalışmalarına bu hafta da devam etti. ESTRAM ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin koordineli olarak çalıştığı 4 farklı noktada daha çalışmalar tamamlandı. Eski Devlet Hastanesi, Vatan Caddesi, Hamamyolu ve Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde çalışma gerçekleştirildiğini belirten yetkililer, toplamda 27 nokta ile çalışmaların tamamlandığını ifade ettiler.

Ekiplerin hemzemin geçitlerdeki çalışmaların yanı sıra Akarbaşı Kavşağı, Malhatun Kavşağı, Atatürk Lisesi Kavşağı,  Cumhuriyet Bulvarı, Millet Caddesi ve Sevinç Caddesi'nde ihtiyaç duyulan alanlarda asfalt yama çalışması gerçekleştirdiğini belirten yetkililer, yasaklar boyunca ihtiyaç duyulan alanlarda çalışmaların devam edeceğinin altını çizdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.