TEKAD Yaz Şenliği’nde büyük coşku

Tepebaşı Akademi tarafından düzenlenen Yaz Şenliği büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, “Çocuklarla başladığımız gençlere ulaştığımız engelli ve yaşlılarla devam ettiğimiz çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz inşallah” dedi.

TEKAD Yaz Şenliği’nde büyük coşku
12 Ağustos 2018 Pazar 18:20

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Yılmaz Kaynarca’nın önderliğiyle kurulan satrançtan okçuluğa, Arapça’dan pilateze,  ebrudan hat yazısına, atletizmimden kemana pek çok branşta eğitim veren TEKAD, yaz şenliği ile vatandaşlarla buluştu.

"Tepebaşı Akademi milletindir"

Çok sayıda vatandaşın katıldığı şenlikte vatandaşlara seslenen Kaynarca “Tepebaşı Akademi milletindir, Tepebaşınındır, Eskişehir’indir. Ben gençlerle birlikteyim, ben gençlerle yürüyorum inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımızın, başkomutanımızın, Recep Tayyip Erdoğan’ın milli ve yerli gençlik hayali; gözleri gelecekte, kökleri mazide olan, geleneklerinden tarihinden atalarından hiçbir zaman kopmayan bir gençlik hayaline Tepebaşı’ndan Eskişehir’den destek olmak maksatıyla Tepebaşı’ndan Eskişehir’den ses vermek maksatıyla yaklaşık bir buçuk yıl önce gönüllü kardeşlerimle birlikte Tepebaşı Akademi’yi kurduk ve yüceltmeye gayret ediyoruz. Bizlere düşen görev bu tür etkinliklerin milli ve yerli olmasına dışarıdakilere pabuç bırakmadan memleketimizi sırtlanan insanlara güç vererek bu işleri yerli milli köklerine bağlı olarak sürdürmeye gayret etmek. Biz bunun için varız. Eskişehir Tepebaşı olarak kendi kapımızın önünü süpürmekten başladık. Bizimle beraber düşünen,  milletimizin birlik olmasından yana olan herkes kendi şehrinde kapısının önünü süpürdüğünde memleketimiz şahlanacak diye konuştu.

 AK Parti İL Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ise konuşmasında  şu ifadeleri kullandı; "TEKAD’ın ilk kurulma zamanları o mücadele ve imkansızlıklar bu kadar kısa sürede şehrimize büyük katkı sağlayan TEKAD olarak isim yapan  ve bu derneğe emek veren İbrahim Kaynarcaya özellikle teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerin devamının bol olmasını diliyorum"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.