TCDD'DEN İLAÇLAMA UYARISI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Sakarya, Bilecik ve Eskişehir il sınırları içindeki demir yolu hat ve istasyonlarında otla mücadele kapsamında yapılacak ilaçlama nedeniyle vatandaşları uyardı.

TCDD'DEN İLAÇLAMA UYARISI
30 Mart 2018 Cuma 13:56

TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sakarya, Bilecik ve Eskişehir'de il sınırları içinde bulunan demir yolu hatlarında 2-12 Nisan tarihlerinde otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağı duyuruldu.

İnsan ve hayvan sağlığı açısından tehlike oluşturan ilaçlama nedeniyle, belirtilen demir yolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulanan açıklamada, "Demir yolu güzergahı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren 10 gün boyunca vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları ve dikkatli olmaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı yapmamaları önemle duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.