Taksiciler sahipsiz mi?

Bir taksicinin üç kişi tarafından bir saat alıkonulduğu ve gasp edildiği iddia edildi. Taksiciler, olay sonrası yetkililere “sahipsiz miyiz” diyerek tepki gösterdi.

Taksiciler sahipsiz mi?
06 Kasım 2018 Salı 14:16

Olay cuma gecesi yaşandı. İlahiyat Cami yanındaki Sakarya Taksi Durağı’na gelen üç kişi, iddiaya göre zorla Doğan Akkaya’nın kullandığı taksiye zorla bindi. Akkaya araç içinde alkol alan kişilerle şehirde yaklaşık bir saat tur atmak zorunda kaldı. Bu sırada Akkaya’nın duraktan arkadaşları polisi haber verdi. Polis, taksiciye cep telefonundan ulaşıp nerede olduğunu sordu. Aracın Çarşı Polis Merkezi arka sokağında olduğunu öğrenen ekipler, olay yerine giderek şahısları gözaltına aldı. Aracı zarar gören ve 70 lirasının alındığını öne süren Akkaya, şahıslardan şikâyetçi oldu. Söz konusu kişilerin ifadelerinin ardından serbest bırakılmasına taksiciler “Can ve mal güvenliğimiz yok” diyerek tepki gösterdi. Akkaya ve arkadaşları yaşanan olay sonrası sahipsiz bırakıldıklarını da ifade ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.