TABLO GİBİ…

Çifteler’in doğa harikası; Sakaryabaşı, tablo görünümüyle kendisine hayran bırakıyor.

TABLO GİBİ…
10 Ekim 2020 Cumartesi 14:05

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle fotoğraf severlerin en önemli uğrak yeri haline gelen Sakaryabaşı bir çok rengi içinde barındırıyor. Memleketin her köşesinden fotoğrafseverler bu eşsiz güzelliği görüntülemek için Sakaryabaşı’na geliyor.

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık; “Sakaryabaşı ziyaretçilerin şehrin gürültüsünden uzak, temiz hava, bol oksijen ve huzuru bir arada bulup en çok tercih ettiği yerlerden biri haline gelmiştir. Memleketimiz ziyaretçilerimizin sadece piknik yapmak için geldikleri bir alan değil, tatil yaptıkları, aileleriyle güzel vakit geçirdikleri, su altı sporlarını yaptıkları ve bu güzel manzarayı görüntülemek için geldikleri yerdir. Bizler ihtişamıyla herkesi kendisine hayran bırakan Sakaryabaşında sadece Eskişehir'dendeğil, şehirdışı hatta yurt dışından da misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Sakarya nehrinin doğduğu, su altında da muazzam bir görsel şölenin sunulduğu, her mevsimin bir başka güzel olduğu Sakarbaşı’na herkesi bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.