SÜLLÜ’DEN KIZILAY’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Türk Kızılay Şubesini ziyaret etti.

SÜLLÜ’DEN KIZILAY’A ZİYARET
16 Ocak 2020 Perşembe 17:34

Şube Başkanı Egemen Temizsoy göreve geldikleri günden itibaren Kızılay şubesinin yapmış olduğu çalışmaları anlattı. Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Kızılay Yönetim Kurulu ve Gönüllü Gençlik kollarına sunumlarından dolayı teşekkür ederek, Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü; “Kızılay Şubesinde tecrübe, deneyim ile birlikte enerji ve dinamizmin buluştuğu bir ekip görüyorum. Yıllar önce benim de görev aldığım ve görev almaktan gurur duyduğum en eski yardım derneği olan Türk Kızılay’ın almış olduğu bu kutsal görevi bu ekibin layıkıyla yerine getireceklerinden şüphem yok. Bundan sonra önce bir Eskişehirli ve Milletvekili olarak, her zaman destek olacağımdan şüpheniz olmasın.” Dedi.

Ziyaretinden dolayı Şube Başkanı Egemen Temizsoy teşekkür etti. Eskişehir Milletvekilinin de Kızılay’a destek olmalarının çok önemli olduğunu dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.