Stadyumda son iftar

Eski Atatürk Stadyumu’nda Sivrihisar Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Stadyumda son iftar
02 Haziran 2018 Cumartesi 21:01

Sivrihisar Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan iftarı eski Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirildi. İftar programına Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan, ETO Başkanı Metin Güler, ETB Başkanı Ömer Zeydan, siyasi parti ve sivil toplum kurulu temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı da yaptığı konuşmada, “Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, eski stadyumun son günlerini manevi bir iklim içerisinde tamamlamak için böyle bir iftar yapalım dedi. Çok güzel düşünmüş. Eski stadyumun son günleri. Millet Bahçemiz’in de ilk günlerini böyle güzel bir vesileyle açmış olalım.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.