SOSYAL YARDIM PARALARI NEREYE GİDİYOR?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de katıldığı bir programda, Alpu Belediye Başkanı ile ilçe kaymakamı arasında yaşanan ‘elektrik faturası’ tartışması ve sonrasında kaymakamın sürgün edilmesine ilişkin soruya “Eskişehir’de AKP adaylarının gösterdiği kişilerin elektrik faturaları kaymakamlıklar ödeniyor. Bu çok net bir bilgidir” diye yanıt verdi.

SOSYAL YARDIM PARALARI NEREYE GİDİYOR?
20 Mart 2019 Çarşamba 10:51

Kurt, AK Partili adayların gösterdiği seçmenlerin elektrik faturalarının kaymakamlıklar tarafından ödendiğini iddia etti. ES TV’de konuşan Kurt, şunlar söyledi: “Eskişehir’de, AKP adaylarının gösterdiği kişilerin elektrik faturaları ödeniyor. Bu çok net bir bilgidir. Kim hangi konuda işlem yapacaksa yapsın. Kaymakamlık tarafından, AKP adaylarının gösterdiği seçmenlerin elektrik faturaları ödeniyor. Alpu’da da aynı şeyi istiyor başkan. ‘Eskişehir merkezde ödeniyor da, burada neden ödenmiyor?’ diyor. Kendine haklı sayarak, beyefendi gidiyor kaymakama diyor ki;‘öde bunu.’ Alpu Kaymakamı ‘ben araştıracağım’, ‘genelgeye uygun mu değil mi? Vatandaş yoksul mu diye bir araştırma yapmam lazım’ diyor. Kaymakam Bey ‘bu araştırmayı yapacağım’ dediği için suçlanıyor. Diğerleri gibi araştırma yapmadan ödenmesi isteniyor. Bu noktada tartışma çıkıyor ve kaymakam beyin gece görev yeri değişiyor. Bu arkadaşlar kendilerini devletin sahibi olduklarını zannettikleri için böyle hareket ediyorlar.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.