SÖKÜLEN AĞAÇLAR BAKIMLARININ ARDINDAN YENİDEN DİKİLİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sırasında şehrin muhtelif bölgelerinde özel araçlarla zarar verilmeden sökülen ağaçlar, Park ve Bahçeler fidanlık alanında bakımlarının tamamlanmasının ardından tekrar toprakla buluşuyor.

SÖKÜLEN AĞAÇLAR  BAKIMLARININ ARDINDAN  YENİDEN DİKİLİYOR
25 Haziran 2020 Perşembe 14:37

Yeşile ve çevreye büyük değer veren Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği çeşitli çalışmalar sırasında sökülmek zorunda kalan ağaçları, özel söküm araçları ile sökerek fidanlık bakım alanında bakıma alıyor. Uzman personellerce bakımları gerçekleştirilen ağaçlar daha sonra uygun parklarda ve refüjlerde tekrar değerlendiriliyor. Tramvay çalışmaları sırasında sökülen ağaçların bir bölümünün bakımının tamamlandığını ve Karacaşehir Mahallesi mezarlık yolunda tekrar toprakla buluştuğunu ifade eden Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Eskişehir’in güzelliğine güzellik katmak için çalışmaların devam ettiğini belirttiler.


Etiketler; #eskişehir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.