SİVRİHİSARLILAR DERTLİ

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Sivrihisar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

SİVRİHİSARLILAR DERTLİ
12 Ocak 2019 Cumartesi 10:55

 
İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu, İl Başkanı Ramis Tunca, Tepebaşı İlçe Başkanı Av. Özkan Gündoğan, Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ekmen ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, sosyal ve kültürel olarak aktif faaliyet gösteren Sivrihisar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Yaklaşan seçimler öncesinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Dernek Başkanı İsmail Aslan, Sivrihisarlı vatandaşların yaşadıkları başlıca sorunları, ilçelerinin geliştirilmesine yönelik istek ve arzularını aktararak, “ Öncelikle ilçedeki kanalizasyon ve sulama sorunu var.  Ankara-İzmir ve Ankara-İstanbul otobanının ilçeye uzak yerden geçmesi, bir bakıma otobanın baypas edilmesinin yarattığı büyük rahatsızlık.  Tarih ve kültürel bakımdan çok zengin olan Sivrihisar'ın Selçuklu döneminden kalan tarihi eserlerinin korunması ve turizme kazandırılması gerekir. İlçenin şifalı kaplıcalarının da sağlık turizmi için değerlendirilmesi lazım. Pürtek çayına baraj yapılacak denmesine rağmen altı yıldır hiçbir çalışma yok.  Kanal İstanbul’a harcanan para yerine Anadolu GAP projesinin daha yararlı olacağını düşünüyoruz.  Eskişehir'deki hava alanının Sivrihisar'a taşınması ve ilçede bulunan Tolsa fabrikasının tarım arazilerine verdiği zarar” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.