SİVRİHİSAR ORGANİZE SANAYİDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve çalışmaların başlatıldığı, Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alt yapı çalışmaları hızlandı.

SİVRİHİSAR ORGANİZE SANAYİDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI HIZLANDI
30 Ekim 2019 Çarşamba 11:13

218 hektar alanda yapılacak olan Sivrihisar OSB’de şuan atık su imalatları yapılırken, yağmur suyu ve içme suyu çalışmalarının ardından alt yapı çalışmaları sona erecek. Yapılan bu çalışmaların ardından üst yapı çalışmaları başlayacak.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü “İlçemize yeni değerler ve gençlerimize iş imkanları sağlayarak istihdam yaratmak için çalışmalarımız devam ediyor. Organize Sanayi Bölgemizin ihalesinin ardından alt yapı çalışmaları başladı. En kısa süre içerisinde alt yapı çalışmalarını tamamlayarak üst yapı çalışmalarına geçilecek. İlçemizi kalkındırmak ve ileriye taşıyacak projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herşey Sivrihisar’ımız için” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.