SİVRİHİSAR İKİNCİ BULVARINA KAVUŞTU

İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş, İsmet Atilla caddesinin asfaltlanması sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ederken, “Arzumuz odur ki; ilçemizin ihtiyaçlarının giderilmesi, adı, tarihi ve kültürüne yaraşır bir kent olması için, gerek Büyükşehir gerekse İlçe belediyesinin hizmetlerini arttırarak devam ettirmesidir. Halkımızın isteği ve beklentisi de bu yöndedir” dedi.

SİVRİHİSAR  İKİNCİ BULVARINA  KAVUŞTU
19 Ekim 2020 Pazartesi 09:25

Toptaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: İlçemiz de  6 yıl önce kanalizasyon çalışması ile başlayan alt yapı çalışmaları daha sonra su, doğalgaz ve elektrik  çalışmalarıyla devam etmiş, bu çalışmaların yıllarca  sürmesi nedeniyle  ilçe halkı  yazın toz  kışın ise çamurdan  büyük sıkıntılar yaşamıştır.

İlçemizin  ikinci bulvarı olan ve ilçe trafiğinin  çok yoğun olduğu ,vatandaşımızın büyük sıkıntı yaşadığı  bir türlü yapılamayan İsmet Atilla caddesinin asfaltlanması için ittifak adayımız ve Başkanımız Büyükşehir Belediye  Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen nezdinde yaptığımız görüşmeler meyvesini vermiştir.

Büyükşehir Belediye başkanımız talebimizi yerinde inceleterek bu caddenin ilçeye yakışır bir şekilde alt temel inşaatı ve ardından asfaltlama çalışmalarının başlatılması talimatını  vermiş, geldiğimiz noktada asfaltlama çalışmaları bitme noktasına gelmiştir.

İlçemiz trafiğini  büyük  ölçüde rahatlatacak, şehre görünümüyle, temiz ve düzenli yapısıyla değer katacak, cadde üzerinde yaşayan  vatandaşımızın daha refah içinde yaşayacağı  bu bulvarı bize kazandıran Büyükşehir belediye başkanımız sayın Yılmaz Büyükerşen hocama  ve çalışma arkadaşlarına, emeği geçen herkese İYİ parti ilçe başkanı olarak  teşekkür ederim.

Diğer yandan, Sivrihisar Belediyesi sorumluluğunda olan ve alt yapısı biten bazı cadde ve sokaklarda ilçe belediyesi de parke döşeme çalışmalarını başlatmıştır.  Şehitlik Caddesinde  ve diğer sokaklarda parke çalışmalarını başlatan Sivrihisar  belediye başkanlığına da  teşekkür ediyorum.

Arzumuz  odur ki;  ilçemizin ihtiyaçlarının giderilmesi, adı, tarihi ve kültürüne yaraşır bir kent olması için, gerek Büyükşehir gerekse İlçe belediyesinin hizmetlerini arttırarak devam ettirmesidir. Halkımızın isteği ve beklentisi de bu yöndedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.