SİVRİHİSAR'DA TARİHİ DOKULAR YAKINDAN İZLENİYOR

Tarihi dokuyu korumak adına ilçenin belli noktalarına mobese kameraları yerleştiren Sivrihisar Belediyesi, Saat Kulesi, Kilise, Açık Hava Heykel Müzesi, Uça Park ve Cam Seyir Tepesi alanlarına zarar gelmemesi adına güvenlik amacıyla kameralarla yakından takip ediyor.

SİVRİHİSAR'DA TARİHİ DOKULAR YAKINDAN İZLENİYOR
20 Haziran 2019 Perşembe 11:35

Turizmle iç içe olan, gelen turistlere tarihi ve sanat eserleriyle birlikte muhteşem anlar yaşatan Sivrihisar’da, daha iyi hizmet edebilme ve tarihi dokuların korunabilmesi adına Sivrihisar Belediyesi ilçenin belli noktalarına mobese kamera sistemler yerleştirerek tarihi alanları yakından takip ediyor. Turizmi Sivrihisar’a taşıyan ve yaptığı eserlerle ilçeye canlılık getiren Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, yapılan eserlerin zarar görmemesi ve tarihi dokuları korumak adına yeniliklere imza atmaya devam ediyor.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.