Ses İzolasyonu Malzemeleri

Ses İzolasyonu Malzemeleri
16 Kasım 2020 Pazartesi 01:52

Ses İzolasyonu Malzemeleri

Günümüz dünyasında pek çok sorunlar mevcuttur. Bu sorunlar günlük hayatı olumsuz etkilerken, sağlığı da olumsuz etkilemektedir. Bu sorunlardan biri de gürültü kirliliğidir. Gürültü kirliliği günümüz hayatı olumsuz etkilemektedir. Günlük hayatın her yerinde gürültü ile karşı karşıyayız. Evde, ofiste ve özellikle sokakta gezerken bile gürültüye maruz kalıp rahatsız oluyor. Turkish Acoustic firması olarak ses izolasyonu malzemeleri ile gürültü kirliliğine çözüm bulmaktadır. Ses İzolasyonu Malzemeleri evlerde, ofislerde, cafe ve barlarda, salon projelerinde rahatlıkla kullanılabilir ve uygulanabilir. Örnek olarak evinizde ses yalıtımı yapmak istediğiniz zaman evinizin tavanına, duvarına ve zeminine uygulayabilirsiniz. Bu ses yalıtım malzemeleri dekoratif yapıya sahip olduğu için ortama şık hava katar ve istenmeyen sesleri en az seviyeye indirerek ortama huzur da katar. Ve bu ses yalıtım malzemeleri çeşitli renklere sahiptir. İsteğe bağlı olarak da ses yalıtım malzemelerini kendinden yapışkanlı olarak lamine edip uygulaması son derece kolay olur. Eğer istemezsiniz stoklarımızda mevcut olan universal yapıştırıcılarla yine kolayca uygulama imkânını sahipsiniz. Ev zemininde ise kauçuk şilte, kauçuk bariyer gibi Ses İzolasyonu Malzemeleri kullanılır.

Bu sayede ise alt komşu arasında ses iletimini kesilir. Ses İzolasyonu Malzemeleri ofis ve iş yerlerinde de kullanılır. Malum ofis ortamında gereksiz sesler, topuk sesleri işimizde verimli vakit geçirmemizde sıkıntı yaratıyor. Bu da strese sebep olacağı için sağlık sorunlarına sebep olacaktır. Ofislerde ve iş yerlerinde de ses yalıtım malzemesi olarak akustik süngerler kullanılabilir fakat sadece bununla sınırlı değildir. Farklı ses yalıtım malzemesi olarak tavanlara kanopi asma tavan, ses emici küpler, baffle akustik tavan gibi ses yalıtım malzemeleri ile hem estetik bir görüntü sağlarsınız hem de ses yalıtım sorunlarınıza çözüm sağlarsınız. Duvarlara ise bondex sünger, clothscreen paneller öne çıkan ve firmalar tarafından tercih edilen ürünlerdir. Zeminlere ise şap altı şilteleri ve epdm ağır bariyer kullanarak zeminlerde iyi bir ses yalıtımı sağlanır ve topuk seslerini yok edersiniz. Böylece ofisinizde daha verimli vakit geçirebilirsiniz. Turkish Acoustic mağazalarından en doğru ham maddelerden üretilen Ses İzolasyonu Malzemeleri temin edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.