ŞENOL ILGAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Eskişehir'de tedavi gördüğü hastanede 80 yaşında yaşamını yitiren Ilgazlar İnşaat A.Ş’nin kurucusu iş adamı Şenol Ilgaz için M. Sami Ramazanoğlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

ŞENOL ILGAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
13 Nisan 2019 Cumartesi 16:11

Eskişehir'de tedavi gördüğü hastanede 80 yaşında yaşamını yitiren Ilgazlar İnşaat A.Ş’nin kurucusu iş adamı Şenol Ilgaz için M. Sami Ramazanoğlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.  Ilgaz'ın cenaze törenine  Vali Özdemir Çakacak, siyaset, iş dünyasından çok sayıda kişi, ailesi ve yakınları katıldı. Ilgaz’ın cenazesi M. Sami Ramazanoğlu Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazdan sonra memleketi Kayseri’ye götürülmek üzere yola çıkarıldı. Ilgaz'ın cenazesi yarın öğle namazından sonra Kayseri Asri Mezarlığı Hulusi Akar Camii'nden Asri mezarlıktaki Aile Kabristana götürülerek toprağa verilecek.

 


Etiketler; #ŞENOL ILGAZ
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.