"SENDİKADA ÖNCELİK İNSANA DOKUNMAK"

Türk Eğitim-Sen Eskişehir 2 No’lu Şubesi Başkanlığına yeniden seçilen Gürol Yer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, mazbatalarını aldı.

"SENDİKADA ÖNCELİK İNSANA DOKUNMAK"
14 Kasım 2017 Salı 14:58

Mazabata töreninde konuşan Başkan Gürol Yer “Bundan sonra hedefimiz tam saha pres yapmak olacak. Sendikamız üyelerine vaad sunan bir sendika değiliz. Hedefimiz tüm kamu çalışanlarını kapsayacak şekilde alanda olmak, çalışanlara dokunmak. Sendikacılığın bana göre en önemli özelliği insanlara dokunabilmektir. Kamu çalışanlarımızı tanıyoruz, sorunlarının farkındayız. Bu sorunların farkında olduğumuzu tüm çalışanlara hissedirmek birinci önceliğimiz. Bu zamana kadar bunu yapmaya çalıştık şimdi gençleşen yönetimimiz ile daha verimli bir süreç geçireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Tokur - 6 yıl önce
Başkanım tebrik ederim Başarıların bizlere gurur veriyor