SEL VURDU BÜYÜKŞEHİR ONARDI

Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan ve DSİ’ye ait sulama kanalı kenarındaki istinat duvarı yoğun yağışlar sonucu oluşturduğu tehlike nedeniyle vatandaşlardan gelen talep ile Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa sürede tekrar yapıldı.

SEL VURDU BÜYÜKŞEHİR ONARDI
11 Eylül 2019 Çarşamba 14:40

 
 Cumhuriyet Bulvarı üzerinde Gökmeydan Tramvay Durağı karşısında bulunan ve DSİ’ye ait olan sulama kanalı kenarında yıkılan istinat duvarı, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kısa sürede tekrar yapılarak, oluşabilecek can ve mal kaybının önüne geçildi. Yoğun yağışlar nedeniyle zarar gören ve mahalle sakinleri için tehlike arz eden istinat duvarında öncelikle gerekli hafriyat çalışmaları yapıldı. Yıkılan duvarın hafriyatını kaldıran ekipler, alanı araç trafiğine kapatarak 15 metre uzunluğunda planlanan betonarme istinat duvarını kısa sürede tamamladı. Duvar dolgusu ve çevre düzenlemesi sonrası alanın kısa sürede trafiğe açılacağını belirten yetkililer, çalışmalar sonrası bölgede sağanak yağışa bağlı herhangi bir sorun yaşanmayacağını ifade ettiler. 
Kısa sürede çalışmaların tamamlandığını ifade eden Alanönü Mahalle sakinleri ise Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.