Şehit Uzman Çavuş Ege'nin ailesi baba ocağına döndü

Zeytin Dalı Harekatı’nda 10 Şubat 2018 tarihinde Afrin’de şehit olan Uzman Çavuş Serdar Ege’nin, görev yeri olması dolayısıyla Bitlis'in Tatvan ilçesinde ikamet eden eşi ve çocukları memleketleri Eskişehir’e uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Ege'nin ailesi baba ocağına döndü
25 Şubat 2018 Pazar 12:32

Şehit eşi Dilek Ege ve çocukları Elif Ege ile Elvan Ege, Tatvan'da konuşlu 10. Komando Tugay Komutanlığının askeri lojmanında da taziyeleri kabul etti. 

Şehit ailesini Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan, yalnız bırakmadı. 

Taziyelerin ona ermesinin ardından memleketleri Eskişehir’e dönen şehit ailesini, Kaymakam ve eşi Özkan, Muş Havaalanından yolcu etti.

Bu arada şehit Uzman Çavuş Hüseyin Şahin’in eşi Çimen Şahin de taziyeleri kabul etmek için memleketi Samsun'dan şehit eşinin görev yeri Tatvan'a döndü. 

Şehit eşi Çimen de Kaymakam ve eşi Özkan tarafından karşılandı. 

Tatvan Kaymakamlığının şehit aileleri ve gazileri hiçbir zaman yalnız bırakmadığı ve gereken tüm destekleri sağladığı belirtildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.