ŞEHİDİN ADI BAŞKA BİR OKULDA YAŞATILACAK

İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Huzur Mahallesi’ndeki Şehit Serkan Özaydın İlköğretim Okulu'na adı verilen şehidin başka bir okulda isminin yaşatılacağını söyledi.

ŞEHİDİN ADI BAŞKA BİR OKULDA YAŞATILACAK
30 Kasım 2017 Perşembe 14:24

İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Esgündem26.com yazarlarından Gürol Yer’in gündeme getirdiği Huzur Mahallesi’ndeki Şehit Serkan Özaydın İlköğretim Okuluyla ilgili açıklama yaptı.

Özen, 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle okulu boşalttıklarını, ancak iki yıldır varisler nedeniyle okulu yıkıp inşaata başlayamadıklarını söyledi. Okulun bulunduğu arsa üzerinde yaklaşık 270 varisin hissesi olduğunu belirten Özen, “Arsada çok sayıda kişinin hissesi var. Metruk evlerde mevcut. Kamulaştırmanın yapılması lazım. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor. Yıllar sürüyor bu tür şeyler. Onları toplayamadığımız için arsayı temize çıkaramıyoruz. Varisleri bulmak için mahalle muhtarımızda çok uğraştı. Şehidimizin babası ile konuştum daha önce. Valimizle de ziyarete gittik. O mahallede yapılacak okullardan birisine şehidimizin adını vereceğiz. Şehidimizin adının yazılı tabeleyı da en kısa sürede oradan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.