SEDDAR YAVUZ İSTANBUL VALİSİ Mİ OLUYOR?

Karadeniz ziyaretleri dönüşü Ordu Havalimanı VIP salonundan Ekrem İmamoğlu’nun geçişine izin vermeyen Ordu valisi Seddar Yavuz’un, İstanbul’a atanacağı ileri sürüldü.

SEDDAR YAVUZ İSTANBUL VALİSİ Mİ OLUYOR?
14 Haziran 2019 Cuma 17:45

Ramazan Bayramı sürecinde Trabzon, Giresun, Ordu illerini kapsayan ziyaretler gerçekleştiren Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu’da VIP salonundan uçağa alınmamıştı. Eskişehirli olan Ordu Valisi Seddar Yavuz’un talimatı ile VIP’ten alınmayan İmamoğlu ve CHP kurmayları ile AK Partililer arasında bu konuya ilişkin bir çok tartışma yaşanmış ve olay Türkiye gündemini meşgul etmişti. Hükümete yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye’nin konuştuğu, olumlu ve olumsuz yönde bir çok tepkiler alan Ordu Valisi Seddar Yavuz, İçişleri bakanlığı kararnamesi ile 20 Haziran tarihinde İstanbul’a vali olarak atanacağı iddia edildi. 

61trabzonhaber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.