SARICAKAYA'YI SEL VURDU

SARICAKAYA'YI SEL VURDU
09 Haziran 2019 Pazar 23:09

Sarıcakaya ilçesinde 1 saat süreyle etkisini gösteren şiddetli yağış, sele neden oldu.Akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış sebebiyle yollar kapanırken, seralar da büyük zarar gördü. İğdir Mahallesi ve Kapukaya Mahalleleri arasında kapanan yollar, Sarıcakaya Belediyesi tarafından görevlendirilen iş makineleriyle açılırken, yolda mahsur kalan vatandaşlar ise traktör römorkları ile taşındı.
Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam yaptığı açıklamada, "Iğdır ve Kapukaya Mahallelerimiz arasında bulunan yol yağan aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen selden etkilenerek ulaşıma kapandı. Belediyemiz ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde çok şükür tekrar ulaşıma açılmıştır. Seralarımız zarar görmüştür. Rabbim daha beter afatlardan korusun inşallah"dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.