Sarıcakaya Belediyesi muhtarlarına yemek verdi

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Sarıcakaya Belediyesi tarafından tüm mahalle muhtarları onuruna yemek düzenlendi.

Sarıcakaya Belediyesi muhtarlarına yemek verdi
23 Ekim 2018 Salı 15:26

Düzenlenen yemeğe Kaymakam Mustafa Nevzat Mercan, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, muhtarlar ve eşleri katıldı.

Kendileri adına böyle bir etkinlik düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar “Sayın Kaymakamımıza Sayın Belediye Başkanımıza ve çok değerli misafirlerimize bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. 19 Ekim gününü bizlere Muhtarlar Günü olarak kutlamamıza vesile olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bütün muhtarlarım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Güler’de “Muhtarlarımız mahallelerimizin yaşlılarımızın hamisi, küçük çocuklarımızın ağabeyi ve tüm vatandaşlarımızın yol göstericisidirler. Muhtarlarımızın arkasında her hangi bir siyasi güç olmaksızın kendi güçleri ve emekleri ile seçimleri kazanan olmaları ve seçildikleri mahallelerde vatandaşların her türlü işleri ile uğraşmaları onların ne kadar önemli bir iş yaptığını göstermektedir. Hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.