SALLAREL’DEN ODALARA ZİYARET

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallerel, Sanayi Odası ve Lokantacılar Odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

SALLAREL’DEN ODALARA ZİYARET
11 Temmuz 2018 Çarşamba 16:11

Sallarel, Sanayii Odası ziyaretinde, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Sallarel’in sonraki adresi Lokantacılar Odası oldu. Başkan Bahar Bilen’e yeni görevinde başarılar dileyen Sallarel, ziyaret sonrasında soyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanının haddini aşan ve talihsiz açıklamalarını konuştuk. 24 saat yaşayan turizm kenti Eskişehir de işletmelerin saat 24:00 de kapanmasını söyleyen ve o saatten sonra herkesin yatıp uyumasını savunan bir kişinin söylemlerinin Eskişehir esnafını düşünen değil, bir yerlere yaranmak adına yapılmış bir açıklama olduğunu ifade ettim”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.