SAKARYABAŞI SİL BAŞTAN

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, dünyanın sayılı yerlerinden biri olan Sakaryabaşı'nı sil baştan yenileyeceklerini söyledi.

SAKARYABAŞI SİL BAŞTAN
23 Temmuz 2019 Salı 13:04

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, dünyanın sayılı yerlerinden biri olan Sakaryabaşı'nı sil baştan yenileyeceklerini söyledi. YAKINDA Dergisine konuşan Başkan Bıyık, "Bizi diğer ilçelerden ayıran en önemli özelliğimiz,  Allah’ın bize verdiği nimet olarak gördüğümüz Sakaryabaşı’mız var. İlçemizin reklamını yapabileceğimiz bir yer. Orada bir otelimiz var. Bu otelimiz yenilenecek.  Yeni restaurantlar yapacağız. Festival düzenleyeceğiz. Kamp alanları oluşturacağız. Böylece ilçemize turist çekeceğiz ve ilçemizin tanıtımını yapmış olacağız. Dünyada iki noktada tatlısu dalışı yapılmakta (İzlanda ve Çifteler). Bunlardan biri Sakaryabaşı. Burada bir kulübümüz var. Her hafta sonu dalış yapılmakta ama buranın reklamını daha çok yapmak istiyoruz. Kısaca Sakaryabaşı sil baştan yapılacak. Yollarından tutun, peyzajına kadar elden geçecek. İnsanlar buraya geldiği zaman artı bir daha ne bulabilir bunların üzerine çalışacağız" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalçın Alper - 5 yıl önce
Hizmet lehinde için Allah razı olsun yolun açık olsun başkanım
Avatar
özel - 5 yıl önce
Hadi bakalim cok gec bile kalindi. Verilen sözler tutulmasi dileklerimle.