SAKALLI'NIN AFİŞLERİ KALDIRILDI

İl Halk Kütüphanesi inşaatı önüne asılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’ya ait afişler kaldırıldı.

SAKALLI'NIN AFİŞLERİ KALDIRILDI
09 Şubat 2019 Cumartesi 11:08

İl Halk Kütüphanesi inşaatı önüne seçime ilişkin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’ya ait afişler asılmıştı. CHP tarafından tepki toplayan afişler kaldırıldı. Kaldırılan afişlerin yerine il halk kütüphanesine ait afişler asıldı. 

CHP İl Başkanlığı kütüphane önünde bir açıklama yapmış,  İl Başkanı Abdülkadir Adar yasalara aykırı olduğu gerekçe göstererek, “Bir kamu kurumuna ait olan inşaatın çevresi bir siyasi partinin reklam afişleriyle donatılmış.1 Ocak 2019 tarihinden bu yana sürekli söylediğimiz seçimlerin hukuk kuralları içerisinde tüm siyasi partilerin eşit koşullar içinde yapılması gerektiğini aruz ettik. Bu çerçevede YSK’nın yayınladığı genelgede açıkça beyan edilmesine rağmen siyasi partilerden bir tanesi özelikle devlet gücünü arkasına alarak bu kurallara uymama konusunda ısrar etmektedir” şeklinde konuşmuştu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.