SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SABAH AKŞAM SPOR!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kadınların spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak için ‘Sağlıklı Yaşam İçin Sabah Akşam Spor’ sloganıyla parklarda ve spor sahalarında aktivitelerini sürdürüyor.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SABAH AKŞAM SPOR!
22 Temmuz 2020 Çarşamba 14:33

Pandemi sürecinde spor salonlarını kapatmak zorunda kalan ve İnstagram üzerinden canlı yayınlar ile Eskişehirlileri sporla buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecine girilmesi ve vatandaşlardan gelen talepler ile birlikte geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği spor etkinliklerini bu yıl da sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin alanında uzman spor antrenörleri tarafından hafta içi her sabah 09.30 ile 10.30 arasında Osmangazi Spor Sahası, Kentpark ve Uluönder Parkı’nda başlatılan spor aktiviteleri gelen talep üzerine akşam saatlerinde de gerçekleştiriliyor. Akşam 18.30 ile 19.30 arasında yine 3 ayrı noktada düzen etkinliklere de büyük ilgi olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, salgın riskinin devam etmesi nedeniyle kapalı spor alanlarının henüz açılmayacağını belirttiler.

Pandemi sürecinde spordan uzak kaldıklarını ifade eden kadınlar, sosyal mesafe kuralına uyarak güne sporla başladıklarını belirterek, akşam saatlerine koyulan etkinliklerin de özellikle çalışan kadınlara büyük faydası olduğunu ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.