SAADET PARTİSİ’NDEN TERMİK SANTRAL YORUMU “ŞAKA GİBİ AMA GÜLEMİYORUZ”

Haftalık olağan basın toplantısında konuşan Saadet partisi İlçe Başkanı Ensar Tuna, Hükümetin politikalarını eleştirirken, gündemdeki bazı konuları “şaka gibi” diyerek tarif etti.

SAADET PARTİSİ’NDEN TERMİK SANTRAL YORUMU “ŞAKA GİBİ AMA GÜLEMİYORUZ”
01 Nisan 2018 Pazar 14:52

Sözlerine Siirt Eruh’ta şehit düşen altı korucuyu anarak başlayan Tuna, “Döviz karşısında Türk Lirası değer kaybediyor, halkın alım gücü azalıyor buna karşın bakan beyin açıklaması, “TL değer kaybetmiyor döviz yükseliyor” şaka gibi. Benzine mazota gelen zamdan şikâyetçi olan vatandaşa petrol fiyatını dolara sabitledik açıklaması şaka gibi. Dolar, işsizlik alım gücü, ekonomik daralma yaşanırken, hangi kriterlere göre 7.4 büyüdük, şaka gibi” dedi. Son olarak termik santral konusuna da değinen Tuna, “Ekilebilir arazilerin imara açılmasını yıllardır tenkit ediyoruz. Ekilebilir verimli arazilerin, alternatifi yoktur. Alpu Ovamızda tarımı, pancarı, çiftçimizi olumsuz etkileyecek termik santralde ısrar etmek şaka gibi ama bunların hiç birini şaka olarak değerlendiremiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.