Saadet Partisi İlçe Başkanı Adil Keser: Termik santralden İnşallah, tamamen vazgeçilir

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Adil Keser ihalesi üçüncü kez ertelenen termk santral ile ilgili açıklamalarda bulundu. Keser termik santral ihalesinin üçüncü kez ertelenmesinin sevindşrici olduğunu belirtirken, “İnşallah termik santralden tamamen vazgeçilir” dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Adil Keser: Termik santralden İnşallah, tamamen vazgeçilir
15 Ağustos 2018 Çarşamba 13:51

"Dün güzel bir haber aldık" diyerek sözlerine başlayan Keser,  "Tabi geçici de olsa güzel bir haber. Eskişehir’e yapılması planlanan termik santral ihalesi ertelenmiş. Böylece ihale 3 kez ertelenmiş oluyor. İnşallah, tamamen vazgeçilir. Defalarca söyledik, yine söylüyoruz. Biz enerji üretimine değil yanlış yatırıma ve kaynak israfına karşıyız. Kömürlü termik santral içim milyarlarca lira harcanacak ve belki 10-15 yıl sonra dönüp yüzüne bile bakılmayacak. “Aldanmışız, yanılmışız” demek harcanan milyarları, verilen emekleri ve kurulan hayalleri geri getirmeyecektir. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz. Parayı, emeği ve hayalleri israf etmeyelim. Daha gelişmiş ve temiz enerji kaynaklarına dönelim. Hatta bunları üreten teknolojileri geliştirelim. Kömürü, daha farklı nasıl değerlendirebiliriz, onları araştıralım" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.