ÖZKAVAK MAAŞ BORDROSUNU GÖSTERDİ

Esgündem26.com olarak “Eskişehir’de sendika başkanları ne kadar maaş alıyor” başlıklı habere ilk yanıt SES Eskişehir Şube Başkanı Birtürk Özkavak’tan geldi.  

ÖZKAVAK MAAŞ BORDROSUNU GÖSTERDİ
07 Ekim 2019 Pazartesi 16:35

Esgündem26.com olarak “Eskişehir’de sendika başkanları ne kadar maaş alıyor” başlıklı habere ilk yanıt SES Eskişehir Şube Başkanı Birtürk Özkavak’tan geldi.   Özkavak yaptığı açıklamada, “Bir kaç gündür kamuoyunda sendika başkanlarının aldığı maaş üzerinden bir tartışma sürüyor. Kamoyunun hayretle karşıladığı genel başkan ve şube yöneticilerinin maaşların dudak uçurtan rakamları karşısında KESK e bağlı sendika genel merkez yöneticileri dün Eğitim Sen bugün SES  ve Tümbel Sen Genel Başkanları maaş bordolarını ve sendikal anlayışlarını kamuoyuyla paylaştılar. Kamuda çalışıyorken aldıkları ücretin aynısına yani bir öğretmense öğretmen kadar hemşireyse hemşire kadar.Sendika yöneticiliğini kişisel ikbal aracı olarak görmeyen KESK’e bağlı tüm sendika aynı düşünceyle özveriyle  çalışıyor.Hiç bir şube başkanı maaş veya herhangi bir isim aldında ücret almıyor.Bizde bu vesileyle Eskişehir Şube Başkanı olarak bordromuzu gösteriyoruz Bordromuzda hiç bir ücret yazmıyor maaş huzur hakkı vb yazmıyor. Tüm emekçilerin kalbi gibi kadar beyaz ve tertemiz. Sendikacılık emekçilerin hakkı için yapılır.İkbal ve makam kapısı değildir” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.