ÖZGÜR BASIN VARSA ÖZGÜR DÜNYA OLACAK

DİSK, KESK ve Tabip Odası Yöneticileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

ÖZGÜR BASIN VARSA ÖZGÜR DÜNYA OLACAK
11 Ocak 2019 Cuma 17:31

Kahvaltı programında DİSK, KESK ve Tabip Odası adına konuşma yapan Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, 10 Ocak’ın kutlama değil mücadele günü olduğunu belirtti. Alkan, “Ülkemizde demokrasi çıtası yükselecekse bu basın sayesinde olacak, basın emekçileri sayesinde olacak. Özgür basın varsa özgür dünya olacak. Aslında yılın 365 günü yaz kış demeden bizimle omuz omuza yürüyen, açıklamalarımızı kamuoyuna yansıtan basın emekçilerine böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Sizler bu ülkede çok önemli işler yapıyorsunuz. Eskişehir bu konuda diğer illere göre şanslı. Okunan takip edilen ve gündemi belirleyen bir basın var. İyi ki varsınız, gününüz kutlu olsun. Bu mücadele günü. Demokrasi için, insan hakları için mücadele edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.