Özel Formüllü Saç Ürünü White To Black

Özel Formüllü Saç Ürünü White To Black
02 Ekim 2020 Cuma 13:26

Daha çok yeni olmasına rağmen çok sayıda kişinin ilgisini çeken whiteto black çok fazla yaygınlaşarak popüler bir hal aldı.

Günümüzde çok fazla sorun haline getirilen beyaz saçlara çözüm olması için üretilen ürün kısa sürede pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Saç ve sakallar için uygun olan  bu özel ürün white to black düzenli olarak kullanıldığında istenilen sonuçları verebilir.

White To Black Şampuan Nedir?

White to black şampuan beyazlaşmış olan saç ve sakalların doğal rengine kavuşması için üretilen yeni bir yöntem olmaktadır. Erkekler için özel olarak üretimi yapılan bu ürün saçlarının beyaz olmasında şikayet eden kişilerin çok fazla ilgi odağı haline geldi. Kısa sürede büyük bir kesimin uyguladığı bu ürün düzenli olarak kullanılması durumunda istenilen sonuçları elde etmenize yardımcı olabilir. Beyaz saçların yanı sıra sakallarda oluşan beyazların yok olmasına yardımcı olan ürün uzmanlar tarafından geliştirilerek içerisinde kimyasal boya içermemektedir. Saç ve sakalların doğal rengine dönmesine destek sağlayan ürün son zamanlarda kozmetik reyonlarında en fazla satışı yapılan ürün haline gelmektedir.

White To Black Şampuan Özellikleri

Saçların derinlemesine temizlenmesine yardımcı olan ürünün pek çok farklı özelliklere sahip olmasından dolayı etkili çözümler elde edilebilir. Beyaz olan saç ve sakalların beyazlaşma sorunlarını azaltarak saç pigmentlerini aktifleştirir. Saçın doğal rengini veren proteinleri içinde barındıran ürün saç dökülmelerini azaltır. İlk yıkama sonrasında saçlarda yaklaşık olarak iki ton kadar koyulaşmasına destek sağlayabilir. Saç ve sakalların beyazlaşmasının önüne geçmeye yardımcı olan ürün düzenli olarak kullanım durumunda doğal rengine dönmesine olanak sağlamaktadır. Zaman içinde beyazlaşmış saçların ve sakalların eski doğal görüntüsüne kavuşmasına orijinal white to black yardımcı olabilir.

White To Black Nasıl Kullanılır?

White to black şampuan kullanımı tüp içerisinde olduğundan kullanımı son derece kolay v pratik olmaktadır. İlk olarak avuç içine bir miktar şampuan alın ve saç dip kısımlarında başlayarak uç kısımlarına kadar iyi bir şekilde köpürmesini sağlayın. Ardından saçlara uygulanan ürünü yaklaşık olarak 5 dakika kadar bekletin. Bekleme süresi dolduktan sonra saçları bol su ile yıkayarak durulayın. 3 adımda uygulama işlemleri biten ürünün etkisini ilk yıkama sonrası yaklaşık olarak iki ton kadar doğal rengine yaklaştığını görmek mümkün olabilir. Aynı işlemleri sakallar içinde uygulayabilir ve etkili çözümler alabilirsiniz.

White To Black Şampuan Fiyatları

Bakım ürünleri arasında yer alan wtob şampuan fiyatları herkesin rahatlıkla alabilmesi için çok daha uygun fiyatlar ile satışları yapılmaktadır. 1 adet şampuan 69 lira, 2 adet şampuan 129 lira, 3 adet 179 lira ve 5 adet şampuan 229 lira olmaktadır. 1 veya 2 adet şampuan alımlarında 10 lira kargo hizmet bedeli bulunmaktadır. 3 ya da 5 adet şampuan alımlarında ücretsiz kargo hizmeti ve 1 adet ürün hediyesi vardır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.