ÖZCAN: VİCDANLARINIZA DOKUNARAK ELEŞTİRİN

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, meclis toplantısında termik santral ve Özel Gürlife Hastanesi'nde SGK anlaşması yapılmaması konularına değindi.

ÖZCAN: VİCDANLARINIZA DOKUNARAK ELEŞTİRİN
10 Haziran 2019 Pazartesi 19:42

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, meclis toplantısında termik santral konusunda değindi. Özcan, “Avrupa termiği kapatıyor deniliyor. Öyle bir şey yok. Onlar ocakları kapatıyor, termik santralleri çalışıyor. Termik istemiyoruz, HES istemiyoruz peki enerjiyi nasıl sağlayacağız. Gelin hep beraber çevreyi koruyalım, sanayicinin ve vatandaşımız enerji ihtiyacını nasıl karşılayacağımızı konuşalım. Çevre konusunda CHP’li arkadaşlar kadar hassassız” dedi. Mihalıççık’taki termik santral niye çalışmadığı konusunda Özcan,  standartlara uygun olmayan filtre kullanılmak istendiğini ve bakanlığın ise çevre duyarlılığı konusunda buna izin vermediğini belirtti.

Özel Gürlife Hastanesi'nde SGK anlaşması yapılmamasına da değinen Özcan, “Eskişehir’e 2 tane şehir hastanesi açmış bir hükümeti eleştirirken lütfen vicdanlarınıza dokunarak eleştirin. Devlet hastanelerinin neredeyse 5 yıllık otel konforunda yapıldığı bir dönemde, yıllardır özel hastanelere karşı olan bazı STK’lar bir hastaneye neden ruhsat verilmediği konusunda sokaklara döküyorlar. 2 bin yataklı devlet hastaneniz oluştu. Bir teşekkür edin de ondan sonra niçin ruhsat verilmediğini gidin bir zahmet öğrenin sonra yaygara koparın” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Es-Es ki - 5 yıl önce
Adam sırf parti konuşması yapmış boş işler ufacık illerde hatta ilçelerde bile Eskişehir sen fazla özel hastane var termik işi ise tamamen katliam Eskişehir e yazık rahmetli Demirel kadar baraj yapaydınız sorun kalmazdı heryeri çöl yapan akepedir
Avatar
Bir Umuttur Yaşamak - 5 yıl önce
Murat Özcan sızınde konuya vakıf olmadığınız ortada hastane ruhsatı olmasa ben gidip muayene olmazdım hasta kabulu yapamazdı sadece sskdan faydalamadık ayrıca boyle bır yatırımı baltalamak sıze hıcmı hıc yakışmıyor ayrıca içinizde bir sıkıntı var saglık bakanlıgının ruhsat verdıgı bır yere anlaşma yapmamak içinizdeki sıkıntı dısarı lanse etmiş oluyorsunuz sızınde neden sgk anlaşması yapılmadığı konusunda bilgilendirin lütfen bizleri