ORMAN NÖBETİ SÜRÜYOR

Doğası ve eşsiz güzellikleriyle turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden olan Sapanca'da hayata geçirilecek Teleferik Projesine karşı olan vatandaşlar nöbetlerini sürdürüyor.

ORMAN NÖBETİ SÜRÜYOR
09 Şubat 2020 Pazar 16:48

Çok sayıda ağacın kesileceği teleferik projesinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirten bölge halkı, teleferik inşaat çalışmalarının durdurulmasını istiyor. Yaklaşık 6 aydır projenin hayata geçirileceği yerde nöbet tutan Kırkpınar halkına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kur’tan da destek geldi. Doğa güzelliklerinin projelere kurban edilmemesi gerektiğini belirten Kurt, Eskişehir halkının Kırkpınarlılar ile dayanışma içerisinde olacağını söyledi. Nöbet tutan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, bu mücadele sonunda kazananın Sapanca halkı ve doğanın olması gerektiği yönünde dileklerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.