Orman Bölge Müdürlüğü’nden alkışlanacak hareket

Orman Teşkilatı Eskişehirspor’a destek için kolları sıvadı. Destek kampanyasına Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları da katılıyor.

Orman Bölge Müdürlüğü’nden alkışlanacak hareket
07 Ağustos 2018 Salı 15:07

Orman Teşkilatı Eskişehirspor’a destek için kolları sıvadı. Destek kampanyasına Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları da katılıyor.  Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Harun Adıgüzel Orman Bölge Müdürü Recep Temel’i makamında ziyaret ederek Eskişehirspor’a destek için başlatılan kampanyaya katılmaya davet etti. “Hayata Bir Es Ver” adıyla başlatılan kampanyada Eskişehirspor’u mali yönden güçlendirmek amaçlanıyor.  Kurum çalışanları, günde 80 kuruş, ayda 26 lira ve yılda 312 liralık bağış yapmaya çağrıldı. İlk bağışı Orman Bölge Müdürü Recep Temel yaparken, kurum içinde de 260 bağışçıya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Önümüzdeki günlerde personelin toplu olarak kampanyaya katılması için bir toplantı düzenlenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.