Orhan Demir: Güvencesiz çalışan tüm işyerlerinde teşkilatlanma çalışmalarına hız vereceğiz

Türk-İş İl Temsilciliğine atanan Orhan Demir, Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanlarının katıldığı basın toplantısıyla, göreve başladığını belirtti.

Orhan Demir: Güvencesiz çalışan tüm işyerlerinde teşkilatlanma çalışmalarına hız vereceğiz
25 Eylül 2018 Salı 12:58

Demir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye işçi sınıfının geçmişten günümüze kadar lokomotifliğini yapmış olan Türk-İş Konfederasyonumuz bundan sonra da işçi sınıfına önderlik yapmaya devam edecektir. Bizlerde bu süreçte şimdikinden daha fazla gayret gösterecek ve bayrağı en tepede taşımaya devam edeceğiz.”

Eskişehir’de,  Türk-İş’in dimdik ayakta olduğunu ve eskisinden daha güçlü ve dinamik olacağını belirten Demir, “Önümüzdeki süreçte iş kolu ne olursa olsun sendikasız, güvencesiz çalışan tüm işyerlerindeki teşkilatlanma çalışmalarına hız vereceğiz. Tüm işçi sınıfı sendikalı olmayı, güvenceli çalışmayı hak etmektir”  diyerek gece gündüz demeden mücadele edeceklerini dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.