Online mesafede meslek komitesi toplantısı yapıldı

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Covit-19 Koronavirüs pandemisi nedeniyle dijitalleşme faaliyetlerine bir yenisini ekledi. Bu kapsamda ESO ilk online meslek komitesi toplantısı gerçekleştirildi.

Online mesafede meslek komitesi toplantısı yapıldı
07 Nisan 2020 Salı 17:54

Döküm sanayi firmalarının ağırlıklı olarak yer aldığı 11. Meslek Komitesinin online gerçekleşen toplantısında, Koronavirüs’ün ekonomiye ve sanayiye etkileri, ülkemiz ve dünya piyasalarındaki durum, Koronavirüs sonrası sanayiciye verilen teşvikler gibi konular; ESO Yönetim Kurulu Celalettin Kesikbaş ve Komite Üyeleri tarafından değerlendirildi.

ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, yapılan online meslek komitesi toplantısında, Kısa Çalışma Ödeneği’ne dikkat çekti. Başkan Kesikbaş, “Firmalarımızın mutlaka ‘Kısa Çalışma Ödeneği’ne başvurması gerekiyor. Bu noktada alınan destekler çok önemli. Şirketlerimizi koronavirüs sürecinde en iyi, doğru şekilde desteklememiz gerekiyor. Bu süreçte ESO olarak tüm eğitim, toplantı ve seminerlerimizi online ortama taşıdık ve yine online platformlar üzerinden üyelerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.