OLCAY ÇOKAR’IN ADI BU PARKTA YAŞAYACAK

Odunpazarı Belediyesi, bir vefa örneğine daha imza atarak Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı iken hayatını kaybeden Olcay Çokar adına Çankaya Mahallesi’ne park yaptı.

19 Mart 2019 Salı 17:34

Odunpazarı Belediyesi, bir vefa örneğine daha imza atarak Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı iken hayatını kaybeden Olcay Çokar adına Çankaya Mahallesi’ne park yaptı.

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan parkın açılışı bugün düzenlenen törenle gerçekleşti.  Duygusal anların yaşandığı parkın açılışına CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve  Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Olcay Çokar’ın kızı Belgin Çokar ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı. Çanakkale Şehitlerinin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından söz alan Olcay Çokar’ın kızı Belgin Çokar duygusal bir konuşma yaptı. Daha sonra söz alan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, “Olcay hanımı biz çok sevdik. 3 yıl boyunca Odunpazarı Belediyesi’nin yükünün tamamını üstüne alan çalışkan bir kardeşimizdi. Ama ne yazık ki erken kaybettik. Üzüntümüz sonsuz biz ona borcumuzu ödemek için bu parkı yaptık” dedi.

Konuşmaların ardından parkın açılışı gerçekleşti.  Çankaya Mahallesi Karacabey Sokakta bulunan parkta süs havuzu, çocuk oyun grubu, fitness aletleri, kamelya ve bank gibi oturma grupları yer alıyor.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.