Odunpazarı’ndan bilimsel eğitime katkı

Odunpazarı Belediyesi, halk merkezlerinde Bilim ve Deney Etkinlikleri düzenlemeye hazırlanıyor. İlki Büyükdere Halk Merkezi’nde yapılacak olan Bilim ve Deney Etkinlikleri, Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı tüm halk merkezlerinde düzenlenecek.

Odunpazarı’ndan bilimsel eğitime katkı
06 Kasım 2019 Çarşamba 16:01

Eğitimin bilimsel, laik ve kaliteli olması gerektiğine inanan Odunpazarı Belediyesi, halk merkezlerinde Bilim ve Deney Etkinlileri düzenlemeye hazırlıyor. Eskişehir Bilim Deney Merkezi işbirliği ile düzenlenecek olan Bilim ve Deney Etkinlileri’nin ilki Büyükdere Halk Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bütün halk merkezlerinde yapılacak olan Bilim ve Deney Etkinlileri’ne 7-14 yaş aralığında çocuklar katılabilecek. Büyükdere Halk Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Bilim ve Deney Etkinlileri’ne kayıtlar 11 Kasım 2019 Pazartesi günü başlayacak. Çocuklarını Büyükdere Halk Merkezi’ndeki Bilim ve Deney Etkinlikleri’ne göndermek isteyen veliler, 25 Kasım 2019 Pazartesi gününe kadar Büyükdere Mahallesi Şehit İbrahim Özdamar Sokak (Gazipark Kız Apartı arkası) adresinde bulunan Büyükdere Halk Merkezi’ne kayıt yaptırabilir. Etkinlikle ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 (222) 227 96 05 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.