Odunpazarı yine bir vefa örneği sergiledi

Eğitim savaşçısı Türkan Saylan, Vadişehir’de adının verildiği parka dikilecek anıtıyla bir kez daha ölümsüzleşecek.

Odunpazarı yine bir vefa örneği sergiledi
06 Kasım 2018 Salı 19:07

Odunpazarı Belediyesi, 9 yıl önce hayatını kaybeden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) eski Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ın adının verildiği Vadişehir’deki parka, Saylan’ın anıtını dikecek. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Daha önce Vadişehir’deki bir parka adını vermiş olduğumuz Türkan Saylan’ın  anıtını o parka dikiyoruz. Bunu da hem Öğretmenler Günüyle, hem lepra (cüzzam) mücadelesine bir saygı olarak gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Belgin - 5 yıl önce
Odunpazarı belediye başkanını kutluyorum
Avatar
Aysel Çağıran - 5 yıl önce
Değerli hocsmız Türkan Saylan’ın ismini güzel şehrimiz Eskişehir in. Çok önemli yerlerinde görmek gurur verici. Bu konuya Özenle yer vermek sayın Belediye Başkanlarımızın duyarlılığı. Sayın Prof,Dr, Yılmaz Büyükerşen’e Sayın Ahmet Ataç’a Sayın Kazım Kurt’a teşekkür ve saygılarımızla..