“ODUNPAZARI BİRLİKTE GÜZEL”

Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Kurt son olarak Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası ile Sınırlı Sorumlu Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi ile bir araya geldi. 

  “ODUNPAZARI BİRLİKTE GÜZEL”
10 Temmuz 2019 Çarşamba 16:42

Başkan Kurt’un makamında farkı zamanlarda gerçekleşen ziyaretlere, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası Başkanı Fethi Özkara ile Sınırlı Sorumlu Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Süleyman Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 31 Mart Yerel Seçimlerimde büyük bir başarı gösteren ve yeniden Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Başkan Kurt’u tebrik eden Özkara ve Koç, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi.  Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası ve Sınırlı Sorumlu Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Eskişehir’de yer alan tüm sendika, meslek odası, kooperatif ve derneklere kapılarının açık olduğunu söyledi. Odunpazarı Belediyesi’ni katılımcı bir anlayış ile yönetmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Kurt, “Odunpazarı birlikte güzel” dedi. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.