Odunpazarı Belediyesi’nden asfalt atağı

Odunpazarı Bölgesinde başlattığı asfalt atağı devam eden Odunpazarı Belediyesi, 6 Mahallede 24 sokakta toplam 47 bin m2yol yapım ve onarım çalışması yaptı.

Odunpazarı Belediyesi’nden asfalt atağı
13 Ekim 2019 Pazar 12:56

Daha önce Emek Mahallesi’nde OEDAŞ’ın çalışmalarını tamamladığı 28 sokakta asfalt ve tretuvar çalışması yapan Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, bu 28 sokağın haricinde 12 sokakta daha asfalt ve tretuvar çalışması yaptı. Ekipler, Emek Mahallesi’nde Harika, Nasuh Akar, Atılganner, Anadolum, Oruçbey, Ceylanlar, Mücahit, Umutcan, Uğurkan, Gülşah, Severcan ve Girişken Sokakta yol yapım ve onarım çalışması yürüttü.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Emek Mahallesi’nin yanı sıra OEDAŞ’ın çalışmasını tamamladığı diğer mahalle ve sokaklarda da yol yapım ve onarım çalışması yaptı. Vadişehir Mahallesi’nde Pamukkale Sokak’ta çalışma yürüten ekipler;Ihlamurkent Mahallesi’nde AlevlerSokak;Osmangazi Mahallesi’nde Subaşı Sokak; 71 Evler Mahallesi’nde İktisat, Tophane, Cenap, Çankaya, Nasipli Sokak; Alanönü Mahallesi’nde ise Yağlı, Anıl, Meleknur, Sercan Sokakta toplam 47 bin m2asfalt ve tretuvar çalışması yaptı.

OEDAŞ’ın tamamlanmadığı sokaklarda asfalt ve tretuvar çalışması yapamadıklarını dile getiren Ekipler, OEDAŞ’ın yarım bıraktığı işi tamamlamasının hemen ardından Emek, Vadişehir, Ihlamurkent, Osmangazi, 71 Evler ve Alanönü Mahallelerinde geniş çapta bir çalışma yaptıklarını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.