ODUNPAZARI BELEDİYESİ 20 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITTI

Odunpazarı Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtmaya devam ediyor.

ODUNPAZARI BELEDİYESİ 20 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITTI
13 Eylül 2019 Cuma 16:03

Odunpazarı Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtmaya devam ediyor. Daha önce Vişnelik Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarında 10 bin kişiye aşure dağıtan Odunpazarı Belediyesi, Cuma Namazı sonrasında Reşadiye Cami ve Çarşı Cami önünde yaklaşık 20 bin kişiye aşure dağıttı.

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, Muharrem Ayı nedeniyle aşure yaptı. Aşevi tarafından yapılan aşureler; Reşadiye Cami ve Çarşı Camisi önünde vatandaşa dağıtıldı. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtımında Odunpazarı Belediyesi yaklaşık 20 bin kişiye aşure ikram etti.

Kendilerine ikram edilen aşureleri keyifle yiyen vatandaşlar, kendilerini düşünen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Aşevi çalışanlarına teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.