ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KURT: İTİRAZIMIZI YAPTIK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, TOKİ’nin Ihlamurkent-Emek’te 250 hektarlık alanı gecekondu önleme bölgesi ilan ettiğini açıkladı.

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KURT: İTİRAZIMIZI YAPTIK
20 Temmuz 2018 Cuma 05:49

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kurt, Karapınar Gecekondu Önleme Projesiyle ilgili konuşurken önemli bir gelişmeyi de ekrandan izleyenlerle paylaştı. Kurt, TOKİ’nin Odunpazarı’nda 250 hektarlık alanı gecekondu önleme bölgesi ilan ettiğini belirterek “Eskişehirlilere bir müjde vereyim. Yeni bir çocuğumuz oldu. Erenköy, Huzur, Karapınar’da ikinci etap gecekondu önleme bölgesini yapmayan TOKİ,  Ihlamurkent-Emek, Vadişehir ve Mamuca’yı içerisine alan 250 hektarlık bir alanı gecekondu önleme bölgesi ilan etti. Planı yaptı, bize gönderdi. İlk itirazı da Odunpazarı Belediye olarak biz yaptık. Vatandaşlarımıza da duyuruyorum. Arsalarında zarar, ziyan varsa itirazlarını yapsınlar” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.