Nuray Akçasoy: Veteriner hekimlerimiz toplumsal sağlığımıza büyük katkılar sağlamaktalar

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray AKÇASOY, Eskişehir-Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Kızılinler ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Nuray Akçasoy: Veteriner hekimlerimiz toplumsal sağlığımıza büyük katkılar sağlamaktalar
14 Ekim 2021 Perşembe 16:31

Ziyarette konuşan Başkan Kızılinler, “Veteriner Hekimlerimizle paydaşlık içerisinde gönüllülük esası ile gerçekleştirdiğiniz başarılı çalışmalarınız için sizleri tebrik ediyorum. Eskişehir-Bilecik Veteriner Hekimleri Odası olarak Genel Kurulunuzda takdim ettiğiniz plaketiniz ile bizleri onurlandırdınız ve çok mutlu ettiniz. Size gönülden teşekkür ediyoruz.” diyerek, Eskişehir Kent Konseyimiz ile paydaş olarak gerçekleştirmek istedikleri projelerinden söz etti.

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray AKÇASOY ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Sağlıklı çevre/sağlıklı hayvan / sağlıklı gıda / sağlıklı insan / sağlıklı toplum zincirinin her halkasında çok önemli görevleri yerine getiren Veteriner Hekimlerimiz,  pandemide de salgını durdurmak için özverili çalışmaları ile toplumsal sağğımıza büyük katkılar sağlamışlardır. Büyük bir dayanışma ve işbirliği içinde hareket etmemiz gereken bugünlerde sizlerle ortak çalışmalar gerçekleştirecek olmaktan mutluluk duyarım” diyerek Eskişehir-Bilecik Veteriner Hekimleri Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.