MUSAÖZÜ TABİAT PARKI'NA BUNGALOW EVLERİ VE ÇADIR KAMP ALANI YAPILACAK

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü, Musaözü Tabiat Parkı’na bungola evleri, Yunus Emre Tabiat Parkına butik otel tarzı yaban hayatı eğitim merkezi yapıyor.

MUSAÖZÜ TABİAT PARKI'NA BUNGALOW EVLERİ VE ÇADIR KAMP ALANI YAPILACAK
10 Ocak 2018 Çarşamba 16:39

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Yetkilisi, Musaözü’ndeki toplam alanın 129 hektrara çıktığını açıklayarak, “Musaözü’nün toplam alanı 60 hektar civarındaydı. Yılsonu itibariyle sınır genişletme talebimiz uygun bulundu. 129 hektara çıktı. Musaözü Tabiat Parkı’nın karşı tarafındaki komple ormanlık alanda tabiat parkı sınırları içerisine geçti. Önümüzdeki yıl orada da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bungalow evleri, çadır alanları oluşturacağız. Buranın potansiyeli son yaptığımız çalışmalardan dolayı 30 bin ile 75 bine çıkmıştır. Ziyaretçi sayısı iki katından daha fazla artmıştır. Karşı taraftaki çalışmalar nedeniyle ziyaretçi sayısının daha da artacağını düşünüyoruz. 

Mihalıççık’ta yaban hayatı eğitim merkezi

Mihalıççık’ta geçen sene yeni bir tabiat parkı ilan etmiştik. Yunus Emre Tabiat Parkı. Orada yıllara sali ihale oluruyla geçen senenin sonu itibariyle yeni bir butik otel tarzı yaban hayatı eğitim merkezi adı altında 22 yataklı çok güzel zarif bir binanın ihalesini yaptık. İnşaatı devam ediyor. Bu sene hizmete açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.