Murat Özcan: Eskişehir’de 15-0 yapmak istiyoruz

AK Parti İl Başkanı Murat Özcan, Temmuz ayı Sivrihisar İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı.

Murat Özcan: Eskişehir’de 15-0 yapmak istiyoruz
20 Temmuz 2018 Cuma 16:48

Sivrihisar’da yapılan olağan toplantıda teşkilat faaliyetleri ve mahalle başkanlıklarının çalışmaları değerlendirilirken, Başkan Özcan seçim sonuçları dolayısıyla Sivrihisarlılara teşekkür etti. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Murat Özcan, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, AK Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Yasin Kas, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Özcan, seçim sonuçlarından duyduğu memnuniyeti belirtti. Psikolojik üstünlüğün kendilerinde olduğunu söyleyen Başkan Özcan, “2019 yerel seçimlerinde Allah’ın izniyle Büyükşehir ile beraber Eskişehir’de 15-0 yapmak istiyoruz. 10 güne yakındır ilçelerimizi ziyaret ediyorum. Görünen o ki, Büyükşehir Belediyesi ilçelere ayrılan ödeneklerden %40 pay almasına rağmen ilçelere yatırım yapmıyor. Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımız bu durumdan epey dertli. Edilen şikayetlerin hemen hepsi Büyükşehir Belediyesi’nin üstüne düşen görevleri yapmamasından ötürü. Devletimiz yapması gereken hizmetleri yapıyor ancak sorunlar ne yazık ki Büyükşehir’den kaynaklanıyor. Allah’ın izniyle 2019 yerel seçimlerinden sonra Eskişehir’de belediyecilik nasıl yapılır hemşehrilerimize göstereceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.