MURAT KAHYA: KÜLTÜRÜMÜZÜ GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ

Eskişehir Emirdağlılar Vakfı yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Ziyapaşa Caddesinde bulunan binanın açılış törenine katılım oldukça yoğundu.

MURAT KAHYA: KÜLTÜRÜMÜZÜ GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ
30 Kasım 2019 Cumartesi 16:49

Vakıf binasının açılışına Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Figen Kahya, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, AK Parti Eskişehir il Başkanı Zihni Çalışkan, ilçe parti başkanları, STK üyeleri, Emirdağlı ve Eskişehirli vatandaşlar katıldı. Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, yaptığı konuşmada, " Emirdağlı hemşerilerimize daha iyi hizmet için bu yeni binamızı açıyoruz. Kültürümüzü yaşatabileceğimiz ve gelecek nesillere aktaracağımız vakıf binasını açıyoruz. Hepimiz akrabayız. Gönül kırpmadan birlik beraberlik için götürmek istiyoruz. Bizlerin ömrümüz bellidir ama böyle kurumların süresi yoktur. O yüzden buranın önemi büyük” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.