Mimarlar, Kazım Kurt'la bir araya geldi

Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Genel Kurulu ve Seçimleri 24-25 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak. Mavi Liste olarak seçimlere gireceklerini daha önce açıklamış olan Banu Gürlek ve ekibi, seçimlere doğru, mimarlık mesleği ile ilişkili kurumlara ve odaya üye meslektaşlarına yaptıkları ziyaretlerini sürdürüyor.

Mimarlar, Kazım Kurt'la bir araya geldi
15 Şubat 2018 Perşembe 12:37

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri Valilik ziyaretlerinin ardından, şimdi de Odunpazarı Belediyesini ziyaret eden ekip, öncelikle Belediye Başkanı Kazım Kurt ile görüştü.

 

Bu görüşmede, odaları ve belediye arasında yaşanan sorunların çözümüne dönük fikir alış verişinde bulunulduğu ve mimarların belediyedeki işlemlerinde yaşadıkları bazı sıkıntıların giderilmesine dair önerilerin de paylaşıldığı belirtildi.

 

Banu Gürlek, “uzlaşmacılık”, “katılımcılık” ve “şeffaflık” ilkelerini, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi’nde derhal hayata geçireceklerini vurguladığı konuşmasında, Mavi Liste Ekibi olarak yönetime geldiklerinde öncelikli olarak yapacaklarını ve iddialı projeleri hakkında bilgiler verdi, belediyeler ile ortak yapılabilecek çalışmalara dikkat çekti.

 

Kurt, Genel Kurul ve seçimlerin tüm Eskişehirli mimarlara hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

 

Sonrasında, İmar ve Şehircilikten de sorumlu Başkan yardımcısı Hüsnü Kaptan ve Yapı Kontrol Müdürü İlknur Işın’ı makamlarında ziyaret eden ekip, belediye bünyesinde çalışan mimar meslektaşlarıyla da görüştü. Onları Genel Kurul ve Seçimlere davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.