"MİLLETİMİZİN GÖZBEBEĞİ"

Vali Özdemir Çakacak, Emekli Astsubaylar Derneği Eskişehir İl Başkanı Ali Börekçi ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

"MİLLETİMİZİN GÖZBEBEĞİ"
10 Ocak 2019 Perşembe 13:27

Emekli astsubaylar ve yakınlarını bir araya getiren derneğin, dayanışma duygusunu ön plana çıkarmakla önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Vali Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret esnasında konuşan Vali çakacak, çok büyük ve önemli görevler üstlenen Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve personelinin, devletimizin ve milletimizin gözbebeği olduğunu ifade etti. Emekli olan personele ve yakınlarına dernek vasıtasıyla sahip çıkılmasının ayrı bir önem arz ettiğini söyleyen Vali Çakacak, Emekli Astsubaylar Derneği Eskişehir İl Başkanı Börekçi’ye ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Emekli Astsubaylar Derneği Eskişehir İl Başkanı Börekçi ise birlik, beraberlik, sevgi ve saygı çerçevesinde çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, derneğin yaptığı faaliyetler hakkında Vali Çakacak’a bilgi verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.